"Opdrachtgevers betrekken in het proces is zoveel leuker dan  wanneer ik iets alleen ontwerp. Niet alleen hun betrokkenheid is groter, maar ook het draagvlak binnen een organisatie. Bovendien zijn klanten vaak veel blijer met het resultaat."

WAAROM MRS. PEACOCK?
Ik combineer mijn creatieve geest met structuur en focus op resultaat. Gewoon aan de slag! Van scratch af aan iets ontwerpen vind ik het fijnst. Omdat het dan om meer gaat dan om ‘kleuren en vlakken’: juist om de invulling, het verhaal daarachter. Ik houd ervan om mijn ontwerpen op die manier te laden. Je kunt alles bovendien dezelfde ‘jus’ geven. Ook bij de strategie voor campagnes denk en doe ik graag mee. Wat is de doelgroep, welke middelen zet je in en welke media gebruik je daarbij?

30 JAAR ERVARING, 30 JAAR ONTWIKKELING
Je komt ze niet vaak tegen, maar ik ben er zo een: iemand die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Ik koos voor het grafisch lyceum, waar ik cum laude afstudeerde. Mijn carrière begon aan de plaktafel, waar het zetwerk werd geleverd door koeriers. Meer dan 25 jaar later ontwerpen we niet alleen met computers, ook het resultaat wordt vaak vooral online gebruikt; websites, maar bijvoorbeeld ook digitale magazines en interactieve Pdf’s. Ik vind het enorm belangrijk en ook super interessant om minimaal eenmaal per jaar een cursus of training te volgen om mijn klanten up-tot-date kwaliteit te garanderen.

KERNWAARDEN: creëren - humor - ontwikkelen - toewijding - resultaat
KERNWOORDEN: vakmanschap - harmonie - oprechte interesse - lachen – samenwerken

Contact?
Bel of mail: 06 - 53 214 208 of annet@mrspeacock.nl
Back to Top